Varaa aika netistäSUUHYGIENISTIPALVELUT

Suuhygienisti on suun terveydenhuollon ammattilainen. Suuhygienistin vastaanotolla keskitytään hammassairauksien ehkäisyyn ja varhaishoitoon. Hoito on potilaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Pääsääntöisesti suuhygienisti suorittaa hammaskiven poistoa ja perusteellista puhdistusta. Säännöllisellä käynnillä suuhygienistillä voit ennaltaehkäistä hammas- ja iensairauksia. Käynnin yhteydessä saat myös tarkat ohjeet juuri sinulle sopivasta suun ja hampaiden kotihoitoon liittyvistä välineistä ja toimenpiteistä. Lisäksi suuhygienistimme tekee hampaiden valkaisuja sekä ottaa muotteja kotivalkaisulusikoita varten.

Hymysuun suuhygienisti Liisa Hirvonen toimii tiiviisti yhteistyössä potilaan kanssa suun terveyttä ja hyvää oloa edistäen!

Suuhygienistin suorittamiin KELA-korvattaviin toimenpiteisiin, kuten hammaskiven poistoon, tarvitaan yksityisen hammaslääkärin lähete KELA-korvauksen saamiseksi. Korvausta ei makseta suoraveloituksella, vaan potilas hakee sen itse KELAsta.


Emme ota ajanvarauksia tai peruutuksia sähköpostitse vastaan, kaikki ajanvarauksia koskevat asiat tulee soittaa ajanvarauspuhelinnumeroomme