Varaa aika netistäPERUSHAMMASHOITO

Meille Hymysuussa jokainen potilas on yksilö, jonka tarpeet huomioidaan osana hoitoa. Meille asiakkaidemme hampaiden ja suun hyvinvointi on kunnia-asia. Pyrimme järjestämään särky/esiapuajat mahdollisimman nopealla aikataululla jopa samana päivänä sekä uusille, että hoidossa oleville asiakkaillemme. Laaja aukioloaikamme helpottaa hammaslääkärikäyntien ajoittumista sinulle sopivana ajankohtana.

Hymysuun perushammashoitoon kuuluu: Hammaslääkäripalvelu Hymysuussa on käytössä recall-kutsujärjestelmä, joka pitää huolen siitä, että asiakkaamme saavat lääkärin määrittämän yksilöllisen tarkastusvälin puitteissa vuositarkastus- ja hoitokontrollikutsut. Kotiin tulevat kutsut pitävät huolen siitä, etteivät hammaslääkärikäynnit pääse unohtumaan ja mahdollistavat säännöllisen suun terveydenhuollon tutulla hammaslääkärillä. Recall-kutsujärjestelmällä pidämme huolta asiakkaidemme suun ja hampaiden terveydenhuollon kunnossa, eikä mahdolliset alkavat hammasvauriot pääse yllättämään sinua.

Perushammashoidossa teitä palvelee hammaslääkärimme HLL Tehi Hietanen, HLL Nawfal Hassab ja HLL Olli Saura.
HLL Terhi Hietanen ottaa vastaan myös Pirkkalan palveluseteliasiakkaita, sekä HLL Nawfal Hassab ja HLL Olli Saura ovat Tampereen kaupungin ostopalveluhammaslääkäreitä.


Emme ota ajanvarauksia tai peruutuksia sähköpostitse vastaan, kaikki ajanvarauksia koskevat asiat tulee soittaa ajanvarauspuhelinnumeroomme