Varaa aika netistäOIKOMISHOITO

Virheellinen purenta, erilaiset kiputilat ja esteettiset syyt voivat johtaa oikomishoidon tarpeeseen. Hammaslääkäripalvelu Hymysuussa tehdään oikomishoitoa kaiken ikäisille asiakkaillemme. Koska oikomishoidolla korjataan monia erilaisia ongelmia, on hoidon kesto aina tapauskohtaista.

Hymysuun hammaslääkäri HLL Jarmo Manninen tekee vastaanotollamme veloituksetta oikomishoidon hoitosuunnitelman ja kustannusarvion, joka ei sido hoitosuhteeseen. Sinulla on mahdollisuus miettiä rauhassa sinulle sopivaa ratkaisua kotona ja varata hoitoaika itsellesi parhaiten sopivaan hetkeen. Meillä on käytössä myös uusi, huomaamaton Invisalign-tekniikka. Invisalign-tekniikassa käytetään lähes näkymättömiä, irroitettavia oikomiskiskoja jotka valmistetaan mittatilaustyönä. Lisää Invisalign oikomishoidosta voit lukea osoitteesta: www.invisalign.fi/ tai Jarmo Mannisen sivuilta hammasjama.fi.

Lisätietoja oikomishoidosta saat soittamalla numeroon (03) 214 7455 varaa aikasi ilmaiseen oikomishoidon kartoitukseen jo tänään!


Emme ota ajanvarauksia tai peruutuksia sähköpostitse vastaan, kaikki ajanvarauksia koskevat asiat tulee soittaa ajanvarauspuhelinnumeroomme