Varaa aika netistäIMPLANTIT ELI KEINOJUURET

Hammasimplantti eli keinojuuri on leukaluuhun istutettu titaanista valmistettu keinojuuri, joka liittyy saumattomasti sitä ympäröivään luukudokseen ilman hylkimisreaktiota. Hammasimplanteilla voidaan korvata yksi tai useampia hampaita ja implanteilla on myös mahdollista korvata hampaattoman leuan kokoproteesi implanttisillalla tai vaihtoehtoisesti voidaan proteesi kiinnittää napakasti implanttijuuriin sopivilla neppareilla.

Ennen implanttihoidon aloitusta tarvitaan selvitys potilaan yleisterveydentilasta sekä terveystottumuksista. Lisäksi ennen hoidon aloittamista tehdään kattava suun ja hampaiston tutkimus röntgenkuvineen.

Hammasimplantti tai -implantit asetetaan leukaluuhun kirurgisessa toimenpiteessä, yleensä paikallispuudutuksessa. Implantin asettaminen on kivuton toimenpide, jolla ei ole mainittavia jälkivaivoja.

Implanttien kotihoito tulee tehdä yhtä huolellisesti kuin omienkin hampaiden hoito: Implantit puhdistetaan kaksi kertaa päivässä harjaamalla sekä puhdistamalla hampaiden / implanttien välit hammaslangan, -tikun tai -väliharjan avulla. Irroitettava implanttiproteesi puhdistetaan päivittäin harjaamalla. Hoitava hammaslääkäri tai suuhygienisti neuvoo aina sopivat kotihoitovälineet implanteille.

Jälkihoidossa tarkastetaan implanttien sekä niitä ympäröivien kudosten tilanne aluksi n. 6 - 12 kk välein.

Hammaslääkäripalvelu Hymysuusta saat maksuttoman implanttitarkastuksen, jossa hammaslääkäri laatii hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Tarkastuskäynti ei sido sinua hoitosuhteeseen. Soita nyt ja varaa aikasi HLL Harri Sandbergille (03) 214 7455

Voit tutustua tarkemmin implanttioperaatioon katsomalla toimenpiteestä kuvatun videon tästä.


Emme ota ajanvarauksia tai peruutuksia sähköpostitse vastaan, kaikki ajanvarauksia koskevat asiat tulee soittaa ajanvarauspuhelinnumeroomme